Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát.
Elfogadom

Valentin napi nyereményjáték! Meghívunk egy vacsira a KEG-be!

Valentin napi nyereményjáték! Meghívunk egy vacsira a KEG-be!

A Valentin napi kínálatunkban megjelenő limitált, kedvezményes termékek vásárlása esetén esélyt kapsz arra, hogy egy különleges, kraftélménnyel egybekötött vacsorán vehess részt pároddal, a KEG Sörművházban!

A rendelésed leadásakor te is bekerülsz az esélyesek közé, akik közül a sorsoláskor 3 személy és párja válik jogosulttá arra, hogy részese legyen ennek a különleges élménynek! A vacsora költségeit személyenként 10 000 Forint összegig vállalja a Horizont Brewing!

A sorsolásra 2024. február 13-án kerül sor. A nyerteseket a rendeléskor megadott email címen és telefonszámon fogjuk értesíteni, 2024. február 13-án.

A vacsorára 2024. február 14. és 2024. március 14. között lesz lehetőségetek elmenni, a KEG Sörművház leterheltségétől függően! Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a KEG a hét nagyobb részében teltházzal működik, így mindenképpen időben foglaljatok majd időpontot!

A foglalást a keg@kegsormuvhaz.hu email címen tudjátok majd megtenni, kérjük, az email tárgyában szerepeljen a „Horizont Valentin nap” kifejezés.

Sörelőfizetés & Klub
Ne bajlódj a sörrendeléssel!
Fizess elő most 15-30% kedvezménnyel!