Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát.
Elfogadom

Fizetés, szállítás

Fizetési módok:

  • Készpénz (kizárólag személyes átvétel esetén)
  • Előre történő banki átutalás
  • Kártyás fizetés (Barion Payment Zrt.)

Előre történő banki utalás

Az átutaláshoz szükséges adatok:

  • Kedvezményezett neve: Sörműves Kft.
  • Kedvezményezett bank: MBH Nyrt. (BIC: MKKBHUHB)
  • Bankszámlaszám: 57200031-10074950-0000 0000
  • IBAN: HU86572000311007495000000000

A megjegyzés rovatba kérjük tüntesd majd fel a rendelési számot!

Mit érdemes tudni BARION™ fizetési szolgáltatásról?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A Barion Payment Zrt. elektronikuspénz-kibocsátó intézmény. Tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi a 2009/110/EK Elektronikus Pénzről szóló EU direktívának megfelelően.

Licencazonosító: H-EN-I-1064/2013 | Intézményazonosító: 25353192

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail címed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincs felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes. Nincs havi díj sem.

Kövesd vásárlásaidat

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz

Első a biztonság

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Ingyenes személyes átvétel:

A Horizont sörfőzdében nyitvatartási időben, legkorábban a rendelést követő munkanapon:

1106 Budapest, Maglódi út 47. (M47 ipari park)

Nyitva tartás:

Hétfő-péntek: 10:00-15:00 

Szombat-vasárnap: ZÁRVA

Házhoszállítás (országosan):

Választható fizetési mód: Barion, Közvetlen banki átutalás, utánvét

Munkanapokon 12 óráig leadott rendelésedet a következő munkanapon már házhoz is szállítja a GLS partnercégünk. 

Szállítás díja: 2999 ft
20.000 Ft értékű rendelés felett: INGYENES

GLS csomagautomata 

Választható fizetési mód: Barion, Közvetlen banki átutalás

A GLS egy új, egyszerű, automata csomagátvételi lehetőség, amely elsősorban bevásárlóközpontokban érhető el. Sokkal időtakarékosabb, mint a hagyományos futárszolgálatok, hiszen nem kell egész nap várni a futárt, a bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átvehetők a csomagok. Az SMS-ben kapott kód felhasználásával, gyorsan és egyszerűen juthatsz a megrendelt termékekhez és ha kell, átvételkor bankkártyával is fizethetsz. Mindezt emberi beavatkozás, sorbanállás nélkül. Országosan több, mint 500 GLS automata áll rendelkezésre.

A rendelésed véglegesítésénél ki tudod választani a neked legmegfelelőbb automatát egy térkép segítségével. A nyitókód ismeretében bárki átveheti a csomagot az automatából. A GLS automaták 3 naptári napig őrzik meg csomagodat. Az átvételi időpont óra-perc pontossággal a csomag érkezéséről szóló sms és email értesítésben található (ha ebben az átvételi időszakban van munkaszüneti-vagy ünnepnap, abban az esetben automatikusan meghosszabodik az átvételi idő).

Szállítási díj: 1250 Ft
Minimum 20.000 Ft értékű rendelés esetén: INGYENES

Csomagjainkra konkrét kiszállítási időgaranciát nem vállalunk.

Ha a csomagátvétel nem történik meg és vevő hibájából kell újraküldeni csomagot, akkor az újraküldésnek a szállítási díja a vevőt terheli.

Arról, hogy a rendelésed mikor várható, e-mailben kapsz értesítőt.

Az át nem vett csomagok visszaszállítási költségét (1000Ft) a megrendelőre terheljük. Újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének, illetve a vissza- és az ismételt kiszállítási díj előre történő átutalása esetén áll módunkban újból elindítani!

GLS csomagpont

A GLS CsomagPontok csomagfeladó és átvevő helyek. Különböző üzletekben működnek (bolt a boltban rendszerben), ahol gyorsan intézheted a csomaggal kapcsolatos ügyeidet. Magyarországon több mint 550 GLS CsomagPont van, ahol csomagokat tudsz felvenni. A leggyakoribb nyitva tartási idő hétköznapokon 10.00 és 18.00 óra között, de számos üzlet ennél hosszabb nyitva tartási időben várja a vásárlókat. 

Szállítási díj: 1384 Ft
Minimum 20.000 Ft értékű rendelés esetén: INGYENES

Csomagjainkra konkrét kiszállítási időgaranciát nem vállalunk.

Ha a csomagátvétel nem történik meg és vevő hibájából kell újraküldeni csomagot, akkor az újraküldésnek a szállítási díja a vevőt terheli.

Arról, hogy a rendelésed mikor várható, e-mailben kapsz értesítőt.

Az át nem vett csomagok visszaszállítási költségét (1000Ft) a megrendelőre terheljük. Újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének, illetve a vissza- és az ismételt kiszállítási díj előre történő átutalása esetén áll módunkban újból elindítani!

 

2023. szeptember 1-től érvényes kiszállítási árak:

Sörelőfizetés szolgáltatás

A sörelőfizetés szolgáltatáson belül a vásárló előfizet egy sörcsomagra, amit a Sörműves Kft. a megrendelésben megadott adatok alapján (sörcsomag típusa, szállítás gyakoriság, szállítási cím) automatikusan vevő részére kiszállít (szállítást, kézbesítést a Sörműves Kft. alvállalkozója is végezheti).

A Barion Payment Zrt. a vásárló megrendelése és az általa megadott fizetési adatok (pl. kártyadatok) alapján, minden megrendelés előtt, az előfizetés gyakoriságának megfelelő időközönként, a termék vételárát és a megrendeléskor kiválasztott szállítási módnak megfelelő szállítási díjat, a vásárló kártyáján beterheli, majd erről elektronikus számlát küld.

A sörelőfizetés szolgáltatás csak vásárlói fiókkal rendelkező vevő számára és csak bejelentkezve működik, kártyával történő fizetési móddal.

A sörelőfizetés bármikor, díjmentesen lemondható a vásárlói fiók, "Előfizetéseim" menüpontban.

Sörelőfizetés és klubtagság bevezető kedvezmények

A sörelőfizetés és klubtagság bevezetésekor a Sörműves Kft. egyedi, ún. bevezető kedvezményeket kínál, melyek az alábbiak:
- 20-30% kedvezmény az előfizetett csomagra, 2024. december 31-ig.
- Ajándék 1 doboz Horizont x Schnitt gyümölcsös sour papayával, mangóval és friss currylevéllel, amely kizárólag exportra készült, Magyarországon nem kapható (kizárólag az első 100 előfizető részére) 
- 1 db Founder Member alapítói póló (kizárólag az első 100 előfizető részére) 
- 3 db 2 személyes napijegyet sorsolunk ki a BPBW 2025-re az első 50 előfizető között

 Bevezető kedvezmény feltételek:
- a bevezető kedvezmény visszavonásig érvényes
- a 20-30%-os kedvezmény az ingyenes szállítás megtakarított költségét is figyelembe veszi
- az előfizetett termékre a kedvezmény 2024. december 31-ig érvényes, amennyiben az előfizetés addig folyamatos volt
- az ajándék Horizont x Schnitt kollab sör és a Founder Member alapítói póló az első 100 előfizető részére vehető igénybe
- a Founder Member alapítói póló a 3. előfizetői csomaggal kerül kiküldésre, bármelyik előfizetési intervallumot választottad
- a 3 db 2 személyes BPBW2025 napijegy az első 50 előfizető között kerül kisorsolása, amint az aktív előfizetések száma elérte az 50-et
- sorsolás eredménye a social média oldalainkon kerül kommunikálásra

Sörelőfizetés & Klub
Ne bajlódj a sörrendeléssel!
Fizess elő most 15-30% kedvezménnyel!