Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát.

Playground sorozat

Horizont Team - 2020. 04. 07. 00:00:00
Playground sorozat
A sörfőzők játszótere!

Korábban írtunk arról hogy a Horizont fejlődik és új sorozatokat indítunk, mellyel az alapszortiment mellett izgalmas, változatos képet tudunk mutatni magunkról. A Sour Series után most itt az első Playground sör, melyhez egy igazi klasszikus sörstílust formáltunk a saját képünkre.

A Playground is a Pilot Series sorozatunkból nőtte ki magát. A tanulást és a kísérletezést elhagyva, magasabb szintre lépve fogunk Nektek időről időre izgalmas söröket hozni. Experimentális, játékos, meghökkentő, vagy már-már túlzottan tradícionális de mégis nagyszerű sörökről van szó. Olyanok amiket mi is szeretünk és szeretnénk Nektek megmutatni.

Elsőként egy märzen, nem is akármilyen. Ahogy írtuk, magasabb szinten szeretnénk csinálni mindent, így ezt a sötétborostyán, malátás lagert 6 (!) hónapig érleltük tartályban. Csak hogy értsétek, hogy mit jelent, az alap lagereket jellemzően 1-2 hét lagerelés után is már piacra szokták küldeni... Mi úgy gondoltuk, hogy a Playgroundba csak a tökéletes fér bele. Így a sör gyönyörűen tükrös, mélyborostyán színű, gazdagon malátás és kellemesen ropogós

És persze itt nem állunk meg, már tartályban egy duplán hidegkomlózott dupla New England IPA, a nagysikerű Double Hazy Queen-hez hasonló ízt és élményt kell majd várni tőle.

A söröket csak dobozban és KEG-ben fogjuk forgalmazni, így tudják legjobban megőrizni frissességüket, emellett rengeteg egyéb előnyük van (logisztika, környezetvédelem), melyekről majd részletesen is írunk, de azért is szeretjük, mert nagyon vagányan fognak kinézni. :)

Az arculatot, ahogy a Sour Series-nél is, a Balhé Studió fiatal és lelkes csapatával készítettük el.