Return to site

Új tartályok érkeztek!

Komoly kapacitás bővülés = még több remek sör. :)

· ipa,gentle bastard,brewerslife

Bővültünk!

Nem is akárhogy: 2 db 4000 literes erjesztő tartály érkezett, ezzel pedig érezhetően bővült a termelőkapacitásunk. Hogy nagyjából el tudjátok helyezni, ezek az a legnagyobb erjesztőtartályok a Főzdeparkban, körülbel kétszer akkorák, mint az eddigi csúcserjesztők.

A bővítésről még a télen döntöttünk, már ekkor látszott, hogy komoly növekedés van a Horizont sörök iránt igényben, így a meglévő eszközparkunkkal nem tudtuk a megfelelő mennyiségben kiszolgálni a megrendelői igényeket. Ahogy most látjuk, ez a mostani szezonra elég lesz, de reményeink szerint hamarosan további bővülés jöhet, azaz még több remek sörrel tudunk szolgálni.

A mostani új erjesztőkkel lehetőségünk lesz hatékonyan, állandó kimagasló minőségű sört főzni. Elsősorban zászlóshajónk, a közkedvelt Gentle Bastard IPA fog benne készülni, de ha imádni fogjátok - ahogy várhatóan tényleg imádni fogjátok - az új Hazy Queen NEIPA-t, akkor akár azzal is megtölthetünk egy-egy tartályt. ;)

És persze ez jó alkalom lesz nekünk arra, hogy a kisebb erjesztőkön - mivel felszabadul a kapacitásuk - még több érdekes, szezonális és Pilot Series sorozatba illő sört próbáljunk ki. Addig is kóstoljatok rá a legújabb Gentle Bastardra, jövő héten érkezik az első 4000-es tartályban pihentetett főzet!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly