Return to site

Night Shift

11 hónap várakozás, 9% alkohol, 100% öröm

· blog,imperial stout,night shift,ris

11 hónap nem rövid idő. A sörfőzésben, ahol hozzászoktunk, hogy akár 3-4 héten belül is kóstolhatjuk a munka végeredményét különösen nehéz a várakozás, de azt kell, hogy mondjuk megérte. Elkészítettük a legerősebb, leghosszabb ideig érlelt, legizgalmasabban csomagolt sörünket.

A Night Shift különleges sör, sokat dolgoztunk rajta, hogy a legjobbat hozzuk ki belőle, ezért különösen közel áll a szívünkhöz. A 9%-os alkoholtartalmával ez jelenleg a legerősebb főzetünk (ez hamarosan változni fog ;)), ami 11 hónapig ért, pihent a sörfőzdében. Idén január óta türelmetlenül vártuk, hogy elérje ideális állapotát és végre megmutathassuk Nektek, a fogyasztóknak is. A várakozás úgy tűnik persze, hogy állandó lesz, hiszen a Night Shiftet szeretnénk évente lefőzni, erősebbre, jobbra, így az évjáratos változatokat össze lehet majd kóstolni.

Horizont Brewing Night Shift (2017) - Russian Imperial Stout

A végeredmény testes, de mégis könnyen iható, mély, étcsokoládés ízvilágú russian imperial stout. Kellemesen krémes, kortyolgatásra hívogat. Reméljük, hogy ízleni fog!

A Night Shiftnek szerettük volna különleges csomagolást, különleges tálalást biztosítani. Ehhez kerestünk egy ritka technológiát és egy különlegesen tehetséges fiatal művészt. Ez az első sörünk amelynek nincs igazi címkéje, hiszen körszítázással egyenesen az üvegre nyomták rá a mintát. Azt a mintát, amit Puskás Marcell tervezett nekünk. Marcell, azaz PUSKAAS sokszorosan díjazott, OMDK nyertes tervezőgrafikus, aki a sörhöz egyedi betűtípust tervezett amely az éjszakai égboltot, a csillagokat jeleníti meg. A csomagolás azóta megjelent a Packaging of The World nevű neves szakblogon is!

Horizont Brewing Night Shift (2017) - Russian Imperial Stout / Fotó: Puskás Marcell
All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly