Return to site

Megnyitottunk!

Irány a HORIZONT TAPROOM by Léhűtő

· bar,pub,taproom,beer

A Horizont Brewing a belvárosba költözött!

No nem arról van szó, hogy hirtelen a város közepén építettünk üzemet, viszont mostantól saját kocsmában folynak a Horizont sörök a csapról!

Mivel mi sörfőzők vagyunk, így körbenéztünk a vendéglátóiparban és kerestünk egy olyan partnert, aki az általunk elvárt minőségben tudja a legjobb sörökkel kiszolgálni a kraftra szomjas fogyasztókat. A Léhűtő - Kézműves Söröző/Tapas Bár évek óta az egyik legjobb kézművessörös kocsma, ahol mindig jó a hangulat; bennük találuk meg azt a társat akivel tudunk és szeretnénk együtt dolgozni.

És hogy miért nagy lépés ez nekünk? Mert a Gozsdu udvar mellett található pubban mostantól a Horizont teljes szortimentje elérhető lesz üveges változatban és csapolva is. Ez azt jelenti, hogy a Léhűtő 1 egységének 13 csapjából 8-on mindig a Horizont sörök lesznek, még a Léhűtő 2 teremben a 4 sörcsapból 3 fog Horizontot adni!

Az állandó sörök mellett a TAPROOM lesz a helyszíne az új, különleges és szezonális főzetek bemutatóinak, emellett sörkóstolók és más rendezvények is várhatóak. A nyitóbulin például nagy sikerrel pörgött ki az elsőként itt csapra kerülő Pilot Series #13 Pineapple Pale Ale, ami még csak most lesz elérhető a többi kocsmában. Nem akarunk mindent lelőni, de lesznek idén még hordóérlelt sörök, egy német klasszikus visszatér és persze egy jó gyümölcsösért is lehet majd futni...

A Léhűtőben igazi pubkonyha is van, sörkorcsolyák, bagettek és finom burgerek várják az éhes szájakat, úgyhogy nem marad senki éhen-szomjan. Foglalni érdemes! ;)

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly