Return to site

KR4FT | IV. Kraft Sörfesztivál

Újra itt a kedvenc sörfesztiválunk, egyenesen a főzde udvarán!

· KR4FT,kraft sörfesztivál,kraft,sörfesztivál

KR4FT 4. Kraft Sörfesztivál, avagy a kraft sörök rendes évi "seregszemléje" a Kraft sör egyesület és a BPBW Beer Week in Budapest csapatának szervezésében

Összesen 17 hazai és külföldi főzde 100 söre lesz kóstolható szeptember 14 és 16. között, hol máshol, mint a budapesti Főzdeparkban, a régi sörfőzde, illetve konzervgyár területén; a hazai sörfőzdék tágasra nyitják kapuikat a nagyközönség előtt, míg a régiós főzdék is személyesen érkeznek csapolni a saját - eddig itthon nem elérhető - söreiket a Budapest Beer Week tripla standja mögé.

Szokás szerint nincs belépő, kötelező pohárvásárlás, minimum fogyasztás, vagy fizetős mosdó, ellenben a kraft sörökön túl food truckok, édességek, alkoholmentes italok, kávék, koktélok és élő zenekarok várják a kilátogatókat mindhárom nap. A Kraft sörfesztivál egy olyan rendezvény, ahol a fókusz továbbra is a sörön marad minden bazári felhang nélkül ingyenes főzdetúrákkal és itt debütáló új főzetekkel. Újdonság, hogy a műanyag poharak a fenntarthatóság, illetve a tökéletes kóstolási-élmény jegyében száműzésre kerülnek (kintről lehet behozni saját üvegpoharat, illetve a fesztiválon lehet kedvezményesen is vásárolni több fajtát is), fizetni pedig token-rendszerben lehet a sörökért, melyet a helyszínen lehet nem csak készpénz, de kártya ellenében is beszerezni.

A KR4FT 17 sörfőzdéje: armando_otchoa, Balkezes, Bereta (Románia), Bierol (Ausztria), Dogma (Szerbia), Hara'Punk, Hoptop, Horizont, Kabinet (Szerbia), Mad Scientist, Monyo Brewing Co., Nova Runda (Horvátország), Pelicon (Szlovénia), Rothbeer, Unorthodox (Szlovákia), Uradalmi Sörmanufaktúra és White Stork (Bulgária)

A KR4FT nyitva tartása: szeptember 14. péntek 17-02h, szeptember 15. szombat 12-02h, szeptember 16. vasárnap 12-00h

A sör hazatér Kőbányára, találkozunk a Főzdeparkban, a Budapest 1106 Maglódi út 47. szám alatt!

 

A fellépők, kitelepülők listája, illetve a teljes sörlista hamarosan a BPBW közösségi oldalain…

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly