Return to site

Coconut Stout

Újra a sötét oldalon a Pilot Series!

· pilot series,stout,coconut

Gyors tempóban jönnek ki a Pilot Series sörei, néha még mi magunk is kapkodjuk a fejünket. Alapvetően nagyon jó visszajelzéseket kapunk, talán csak rótták fel a kritikusok, hogy kevés a sötétebb sör, a Habanero Porteren kívül az összes főzet világosabb stílus volt.

Sőrfőzőnk Ábrahám Máté meghallotta a hangokat és a tél végére időzítve elkészült a Pilot Series #7 Coconut Stout. - "Igazából már régóta szerettem volna egy kókuszos stout készíteni - Dublinban ittam egy inspiráló főzetet - de mindig volt valami ellenállás. Leginkább a gyártás részéről, azaz, hogy fogjuk megoldani a rengeteg kókusz szűrését. A bécsi sörfesztiválon aztán mindenki kedvence lett egy kókuszos stout, ezzel az ellenállás utolsó csírája is eltűnt."

"Amikor ott tartottunk, hogy a negyedik napja folyamatosan kókuszreszeléket pirítottunk - főleg Balázs - akkor azért elgondolkoztunk azon, hogy mennyire volt ez jó ötlet. 75 kilogram kókuszt sikerült belepréselnünk egy 2000 literes főzetbe. Most hogy végre ihatjuk a végeredményt, azt kell mondanom, hogy megérte. "

Ha szereted a Mamád kókuszkockáját, a Bountyt vagy a kókuszos csokistejet, akkor ez a Te söröd lesz. Ha szereted a jó stoutokat, akkor is. A 7,2%-os alkohol kellemes, melegítő testet ad a sörnek, a kókusz finoman összeolvad a stout jellegével, selymes és krémes érzetet adva. Tipikusan az a sör amit anyukád, mamád, barátod, barátnőd és Te is szeretni tudsz.

"Ha december lenne, akkor egy mézeskalács mellé ebből raknék ki egy korsóval a Mikulásnak." - mondta Máté. Mézeskalács nem biztos, hogy lesz, isteni burgerek viszont igen, úgyhogy várunk mindenkit a Bölcsőbe csütörtökön, ahol a burger után tökéletes desszert lehet a Pilot Series #7 Coconut Stout! Vagy a burgerek elé. :)

Találkozzunk ott!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly